> Follow ¦Dashboard <
Chocolate.Superferb Story Your's


Ejal Binti Yana.
Monday, October 22, 2012 | 7:15 AM | 0 chocolate
Assalamualaikum w.b.t. :)

The Big Big Duckface. Hahahaha. Ejal comel. Rajin betul update pasal Itik belaan Ika ni. Seronok juga. Boleh bash dia habis-habis.

Mohon perhatikan.

1.


2. 

3.

4. 

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. 
Mohon GENERASI ini segera dipupuskan. Demi melahirkan generasi yang LEBIH BERILMU. Sekian. Daripada Yang Berhormat. 

Oh pelishh lah Itik. Lu lah paling Femesh yang menjadi ikutan ramai pihak di Twitter. Haha. Anda akan saya berikan AWARD. Hahahaha. Mohon gelak tengok gambar-gambar dia. Comel kan? Hahahaha. Dekak aaa XD.

^
^
^
Sekian,daripada saya. FAIZAL BIN D.U.C.K.F.A.C.E. Sesungguhnya cerita ini tidak berkait antara yang hidup ataupun yang telah mati. Semoga dapat kita jadikan pengajaran buat kita semua. Follow mana yang baik. Unfollow mana yang jahat. 
>>>>> Bawah ni Buah Hati DUNIA AKHIRAT dia. Perempuan yang akan membimbing dia,menjadi Ibu kepada anak-anak Ejal. Cewahhh :O Hahahaha. Dia Cantik. Lawa. Comel. Baik. Sopan. Hahaha. Sokong? WAJIB. Semoga Allah panjangkan hubungan awak berdua. AMIN. Bersabarlah pada setiap ujaan ALLAH beri. Sesungguhnya ada hikmah disebalik semua tu. If boleh settle cara baik,Settel cara baik. Jangan move on dengan kata hati tu sangat. Okey? Ejal tolong jaga Yana baik-baik. Semoga dia akan menjadi yang halal buat Ejal :)Sincerly,
Kikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

OLDER POST